Trending Tags

5 plaatsen om een professionele huisschilder te vinden

 

Als u de waarde van uw huis wilt verhogen of het uiterlijk van uw huis wilt verbeteren, is het misschien tijd om een professionele schilder in te huren. Natuurlijk kunt u uw huis zelf schilderen, maar u zult niet in staat zijn om hetzelfde niveau van hoogwaardige resultaten te produceren dat een professionele schilder kan produceren. Professionele schilders schilderen letterlijk voor de kost, dus als u een professional inhuurt, kunt u er zeker van zijn dat u kwaliteitswerk krijgt.

U weet dat u een professional moet inhuren om uw huis te schilderen, maar waar vindt u er een in uw stad?

1. Zoekmachines

Het internet heeft het zoeken naar een product of dienst net zo eenvoudig gemaakt als het typen van een trefwoord in een zoekmachine. Ga naar je favoriete zoekmachine, typ “jouw stad+ schilder” (“Cleveland schilder” bijvoorbeeld) in het zoekvak en klik op zoeken! U zou een lijst moeten krijgen van vakschilder die serieus genoeg zijn over hun bedrijf om een website te krijgen. Op hun website zou je hun contactgegevens moeten kunnen vinden. Bel ze op en vraag of ze bij u thuis komen voor een offerte.

2. Verfwinkels

Verfwinkels zijn een geweldige plek om professionele schilders te vinden, maar de meeste mensen denken er nooit aan om in verfwinkels te kijken! Begin een normaal gesprek met een paar mensen in je plaatselijke verfwinkel en ik weet zeker dat je minstens één professionele schilder zult vinden! Omdat je bevriend was met de schilder, krijg je misschien zelfs een vriendelijke korting!

3. Folders

Flyers zijn een geweldige manier voor elke dienstverlener om lokaal reclame te maken voor hun diensten. Let op flyers die aan telefoonpalen of muren hangen. Zorg er ook voor dat u uw e-mail controleert voordat u deze op de stapel “junk” plaatst. Mogelijk ziet u een schilder reclame maken voor hun diensten met direct mail-flyers.

4. Verwijzingen

De kans is groot dat iemand die je kent een professionele schilder heeft ingehuurd. Vraag uw familie, vrienden en collega’s om u een schilder aan te bevelen. Ik betwijfel of ze een schilder zouden aanbevelen die geen goed werk aflevert.

5. Schildersmappen

Er zijn gidsen in zowat elke branche, ook in de verfindustrie. Bekijk bij het zoeken naar een schilder de branchespecifieke mappen voor beoordelingen en getuigenissen. De meeste mappen zijn lokaal, dus u hoeft niet door een stel aannemers te filteren die ver bij u vandaan wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Online casino’s – profiteren van de aangeboden bonussen
Next post Reserveer vooraf uw luchthaven taxi transfer