Trending Tags

Doelen Vermogen 1250 Watt Omvormer PWRINV1250W

De AIMS 1250 Watt Power Inverter PWRINV1250W is een gemodificeerde sinus met een piekpiek van 3100 watt en een maximale bedrijfstemperatuur van 140 graden. De Aims 1250 Watt Power Inverter is de best verkochte omvormer op de markt vandaag! De AIMS 1250 Watt omvormer PWRINV1250W is een omvormer die wordt gebruikt om DC naar AC om te zetten. Deze omvormer heeft NEPT (New Equipment Protection Technology) deze technologie voorkomt schade door harde starts aan uw systeem.

De AIMS 1250 Watt Power Inverter PWRINV1250W is lichtgewicht en niet zo duur als anderen willen. De Aims 1250 gemodificeerde sinus is draagbaar voor eenvoudig optillen en opbergen. Samen met deze geweldige omvormer heb je een afstandsbediening voor je gemak om de omvormer aan en uit te zetten; er worden kabels meegeleverd met de omvormer.

De Aims-omvormer heeft een continu vermogen van 1250 Watt en een continu vermogen van 10,4 ampère. De Aims 24-v-zu-230-v-wechselrichter is een gemodificeerde sinusgolf met een voltmeter die voor uw gemak aan de voorzijde van de omvormer is geplaatst. (Hierdoor wordt het gemakkelijker om de spanning van uw batterij te controleren) Er is een Ampèremeter waarmee u kunt bijhouden hoe snel uw batterij leeg raakt.

De acties op de omvormer hebben drie kleuren voor elke functie, groen betekent dat de stroom is ingeschakeld en dat het een lichte belasting is of niet. Geel led-licht betekent dat er een gemiddelde belasting is. Rood led-licht betekent zware belasting tot foutconditie.

Er zijn wisselstroomcontactdozen met twee en drie pinnen en een aan- en uitschakelaar. De afstandsbediening (als uw model Aims 1250 wordt geleverd met een afstandsbediening) is voorbedraad en u kunt de afstandsbediening gebruiken om de omvormer in of uit te schakelen. De Aims 1250 omvormer heeft een piekstoot van 3100 watt en een maximale bedrijfstemperatuur van 140 graden. Er is een beveiliging tegen oververhitting en tegen overbelasting. De omvormer heeft een dubbelwerkende ventilator voor koeling.

Op het moment van aankoop wordt de AIMS 1250 Watt Power Inverter PWRINV1250W geleverd met een instructiehandleiding, één jaar technische ondersteuning en één jaar garantie op de onderdelen en arbeid van de omvormer.

De Aims 1250 Omvormer is zeer licht van gewicht. Hij weegt 8,1 pond en is draagbaar voor eenvoudige opslag. De afmetingen van de omvormer zijn 11,25 x 8,25 x 3 (inch). (Neemt niet veel ruimte in beslag)

De AIMS 1250 Watt Power Inverter PWRINV1250W is een DC naar AC omvormer met verschillende gekleurde LED-lampjes om u te helpen uw systeem te bewaken. De omvormer heeft twee stopcontacten voor uw gemak. Er is een twee-tands en drie-tands houders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post 5 tips voor het selecteren van uw converter
Next post Als u meer opslagruimte nodig heeft, overweeg dan opbergrekken voor eenvoudige rekken