Trending Tags

Een goochelaar inhuren in Portland voor een bedrijfsfeest – 3 tips

Het inhuren van een goochelaar uit Portland voor een zakelijk evenement of feest kan een hele klus zijn. Er zijn er zoveel om uit te kiezen. Hoe vind je de beste goochelaar voor jouw feest? Portland biedt unieke magische kansen, maar het heeft meer dan een deel van het probleem.

Hier zijn drie wervingstips om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw volgende zakelijke evenement.

#1 Tips voor het inhuren van goochelaars

Portland heeft meer dan alleen het tariefaandeel van Magic Club. Alles van de Society of American Magicians tot de International Brotherhood of Magicians. Voeg daar conferenties en conventies aan toe, zoals de Portland Magic Jam, Magic Fest en Pacific Coast American Magicians Convention en je wordt overspoeld met goochelaars.

Dus, naar welke club moet je gaan om een ​​professionele goochelaar te vinden?

Mijn advies is om alle clubs te mijden. Eigenlijk zijn clubs voor amateurs. Je hebt een deskundige nodig. Je bent niet alleen een legende in je eigen geest. (Jaren geleden ging ik naar een bijeenkomst/evenement in Portland. Er waren meer dan 100 goochelaar. En 90% van de pratende mannen verveelde ons dood. Stel je hun acties voor.)

En als je een clublid om een ​​referentie vraagt, kun je zijn vriend krijgen. Het is niet per se de beste keuze voor een bedrijfsevenement.
Zoek ook op internet naar professionele goochelaars uit Portland.

Dan…

#2 Tips voor het inhuren van goochelaars

Huur niet de eerste goochelaar uit Portland in die je vindt. Nogmaals… na het vinden van een uitvoerende goochelaar, is het onderzoek net begonnen. Om de een of andere reden heeft Portland veel verjaardaggoochelaars die willen “verhuizen” naar de bedrijfswereld. Helaas heeft het bedrijfsfeest iets anders nodig dan de konijntjes die spawnen aan het einde van het kinderfeestje.

U wilt een referentie zien. Ik heb een betere referentie nodig dan dat. Mensen met wie je contact kunt opnemen. (Een ander bedrijf uit Portland.)

Wat je niet wilt, is een referentie geschreven door de beste vriend of familielid van de goochelaar. Ook is het op dit moment niet nodig om naar de plaatselijke kerk of het verpleeghuis te kijken. Natuurlijk vond het goede doel de show geweldig. Het was gratis.

Zoek referenties op van echte Oregon-bedrijven zoals Umpqua Bank, Portland Trailblazers, Wyatt’s Eatery en meer, en bel of e-mail de contactpersoon. Stel scherpe vragen. Bijvoorbeeld: “Is er iets dat verbeterd kan worden? Of waren er problemen om met deze goochelaar om te gaan?”

#3 Tips voor het inhuren van een goochelaar

Bekijk een voorbeeld uit de Pacific Northwest. Ik zal zo meteen uitleggen waarom dit belangrijk is. Zorg ervoor dat uw steekproef reageert op uw publiek. Heeft de goochelaar ergens online videoclips geplaatst? Zo niet, kunt u mij dan een cd-rom sturen met voorbeeldvoorstellingen of acties?

zie de magie Het bepaalt de interactie en reactie van het publiek. Wij beoordelen de waarde van entertainment. Is dit het evenement dat je wilt?

Zorg ervoor dat je een videovoorbeeld bekijkt uit Oregon, Pacific Northwest. Een cruiseschipvoorstelling sturen van de Middellandse Zee naar de zee, waar iedereen in feeststemming is, heeft geen zin. Ik wil ook geen samples van straatoptredens van de stoepen in New York. Nogmaals, het vertegenwoordigt niet uw locatie of publiek.

Oregon draagt ​​ook casual kleding voor formele evenementen. We zijn ook ontspannen. En we vermijden de ‘face-to-face’-persoonlijkheid die typisch is voor goochelaars aan de oostkust. Ook missen we de verschillende accenten die horen bij verschillende delen van het land.

Dit is weer een voorbeeld van kiezen voor lokaal boven globaal. Een goochelaar uit Portland zal je wat humor geven… ze hebben een inside track over de menigte en wat ze willen zien. De “smaak” van de act zou je beter uitkomen. Als je met iemand uit een ander gebied bent, kun je het beste de Burnside Bridge of de enigszins kreupele insert op de Willamette River gebruiken. Ingeblikte humor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Als u meer opslagruimte nodig heeft, overweeg dan opbergrekken voor eenvoudige rekken
Next post Leer hoe u reclame kunt maken voor uw bedrijf met behulp van QR-codes