Trending Tags

Elektrische scooters voor kinderen – een korte koopgids

U overweegt een scooter cadeau te doen aan uw kind. Met zoveel merken en modellen die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om uw keuzes te beperken en de juiste te kiezen. Is IVA escooter een goede keuze of moet ik in plaats daarvan handmatig kiezen? Kies je voor een staande scooter of een zittend Vespa-model? De leeftijd, grootte en het vermogen om de scootmobiel te besturen zijn belangrijke overwegingen bij het kopen van een scootmobiel.

Om te beginnen raden de meeste bedrijven die elektrische scooters maken alleen aan dat kinderen ouder dan 8 jaar op hun producten rijden. Dit zijn de richtlijnen waar u op moet letten voor de veiligheid van uw kind. Kleine kinderen kunnen moeite hebben met het besturen van zelfs de kleinste en lichtste elektrische scooters, waardoor de kans op ongelukken groter is.

Zelfs als uw kind 8 jaar of ouder is, dient u uw nationale en lokale wetgeving te controleren voordat u een elektrische scooter koopt. Sommige staten hebben verschillende leeftijdsgrenzen voor het rijden op scooters, en sommige steden stellen de leeftijdsgrens soms op 15 jaar. Er kunnen ook beperkingen gelden voor waar iedereen op een e-scooter mag rijden, waardoor het bezit van een e-scooter bijna zinloos kan worden. In sommige kleine steden zijn fietsen op de wegen, trottoirs of fietspaden niet toegestaan, wat het gebruik van e-scooters door kinderen ernstig beperkt.

Er moet ook rekening worden gehouden met het gewicht van uw kind. Elektrische scooters zijn er in verschillende modellen die verschillende gewichtsklassen aankunnen, maar je wilt er een die groot genoeg is zonder te ver te gaan. Als u bijvoorbeeld naar een sta-scooter kijkt en uw kind weegt 80 pond, dan is een gewicht van 120 pond beter dan een gewicht van 220 pond.

Het is gemakkelijk om te denken dat groter beter en veiliger zal zijn. Naarmate uw kind groeit, kunnen grotere scooters lijken alsof ze voor onbepaalde tijd kunnen worden gebruikt. Scootmobielen met een groter draagvermogen zijn over het algemeen echter zwaarder en kunnen voor lichtere kinderen moeilijker te besturen zijn. Aan de andere kant, als uw kind evenwichtsproblemen heeft, kunt u een iets grotere scootmobiel overwegen. Omdat deze zijn gebouwd om meer gewicht te dragen, hebben ze vaak bredere decks die voor meer stabiliteit en balans kunnen zorgen.

U kunt voor uw kind kiezen voor een sta- of zitscooter. Jongere kinderen die overstappen van zaken als handmatige scooters zijn goede kandidaten voor sta-scooters. Net als de klassieke scooter, maar dan met elektrische aandrijving. Sommige hebben een zitje waar je kind op kan staan ​​of zitten. Standaard zitscooters zien er meestal uit als mini-vespa’s of kleine motorfietsen. Banden op deze modellen zijn meestal enkele centimeters groter en kunnen zorgen voor meer balans. Buiten dat, is het belangrijkste verschil prijs en vorm, met staande modellen die iets goedkoper zijn dan zittende elektrische scootervarianten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Wat u moet weten voordat u online drugs koopt
Next post Elektrische scooters voor kinderen – Top 5 redenen om er een te kopen