Trending Tags

Leer hoe u reclame kunt maken voor uw bedrijf met behulp van QR-codes

Wat is een QR-code?

Wel eens van een QR-code gehoord? Er lijkt een kleine doos met een doolhof in te zitten. Net als barcodes kunnen deze codes ook worden gescand. Quick Response-codes zijn echter krachtiger dan traditionele barcodes en kunnen veel meer informatie bevatten. Deze code begon oorspronkelijk in de robotica-industrie en werd overgebracht naar de automobielindustrie. Originele barcodes bevatten informatie in slechts één richting, terwijl QR-codes informatie verticaal en horizontaal bevatten. Tegenwoordig moeten smartphones deze codesymbolen meestal lezen. Minder dan 40% van de mensen heeft momenteel een smartphone, en ondanks dat iedereen die een smartphone heeft deze gratis kan downloaden, heeft niet iedereen een QR-codelezer op zijn smartphone.

Hoe snelle responscodes genereren?

Hoewel het er vrij ingewikkeld uitziet, is het eigenlijk vrij eenvoudig om je eigen QR-code te maken. Heb je een website of social media-account? Als je ja hebt geantwoord, kan deze code erg handig zijn voor jou of je bedrijf.

Stap 1: Ga naar uw favoriete zoekmachine en voer deze in de QR-codegenerator in. Er worden verschillende links weergegeven. Klik op een van deze links. Onthoud nu dat deze codes gratis kunnen worden gegenereerd, dus u hoeft niets te betalen om ze te genereren.

Stap 2: Vraag de QR-codegenerator om de URL-extensie te krijgen. De URL-extensie kan het volledige webadres zijn naar de startpagina of het webadres naar elke pagina op de website. Ga gewoon naar de pagina waar u een QR-code wilt genereren, markeer de volledige tekst die u in het browservak ​​vindt en klik op kopiëren en plakken in het vak waarin u wordt gevraagd om een ​​snelle reactiecode te genereren.

Stap 3: Klik op Genereer code en uw unieke code wordt nu gegenereerd! Bewaar de free qr code generator no sign up op een computerdocument of desktop voor later gebruik en gemakkelijke toegang. Opmerking: dezelfde code wordt altijd gegenereerd wanneer u dezelfde URL invoert. Per adres wordt standaard slechts één QR-code gegenereerd.

Adverteer uw bedrijf!

Deze code kan op bijna elke vorm van marketingmateriaal worden afgedrukt. Code kan klein of groot zijn, maar wees voorzichtig wanneer u te klein inzoomt of te groot inzoomt vanwege pixelproblemen. QR-codes kunnen het punt op een niet-bedreigende en niet-drukke manier overbrengen. Net als billboards zijn deze codesymbolen een manier om uw publiek te betrekken zonder ze tot uw boodschap te dwingen. Uw publiek kan de code vervolgens in hun vrije tijd scannen.

Visitekaartjes – bevatten meestal grafische en tekstuele informatie. Het kan een goed idee zijn om een ​​snelle reactiecode aan uw visitekaartje toe te voegen. Visitekaartjes kunnen alleen te veel informatie bevatten. Een codesymbool ter grootte van een vingertop kan echter duizenden keren de informatie bieden die een visitekaartje kan bieden.

Ansichtkaarten – meestal 4 “x 6” of 3 “x 5” groot. Ansichtkaarten zijn geweldig omdat ze rechtstreeks aan klanten kunnen worden gemaild of afgeleverd. Op ansichtkaarten kunt u alleen een gigantisch QR-codesymbool hieronder en een webadres plaatsen. Dit bouwt een ongelooflijk niveau van intriges en mysterie op! Het is erg belangrijk om een ​​webadres op te nemen, aangezien veel mensen geen smartphone hebben. De meeste mensen voelen zich niet graag buitengesloten. Als ze uw code niet kunnen lezen, is de kans groter dat ze uw webadres bezoeken.

T-shirts – Betaalbaar en kan een geweldige mobiele advertentie zijn voor uw bedrijf! T-shirts kunnen al vanaf een kleine prijs worden bedrukt en voorzien van uw bedrijfslogo en informatie. Nogmaals, soms is het beter om minder te zeggen dan te veel. Dit wekt wederom nieuwsgierigheid. In plaats van je logo op je shirt te zetten, waarom probeer je dan niet eens een enorme code te printen met alleen een webadres? Het gebruik van een vinyl heatseal is zeer kosteneffectief en de afbeelding kan gemakkelijk worden uitgerekt of uitgerekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Een goochelaar inhuren in Portland voor een bedrijfsfeest – 3 tips
Next post Online marketingbedrijven: waarom inhuren de beste marketingbeslissing is