Trending Tags

Pak die schoonmaakklussen aan voordat de herfst- en wintermaanden komen

 

Als je uit je raam kijkt en de donkere wolken overdag en de donkere avonden ‘s nachts ziet, is bestrating reinigen misschien wel het laatste waar je aan denkt, maar als je de meeste grote klussen in september afkrijgt, betekent dit dat je hebt gewonnen U hoeft niet zoveel tijd buiten door te brengen als de kou begint, traditioneel eind oktober en begin november.

Hieronder kijken we naar de top vijf van banen die als je ze nu afrondt, alleen maar helpen om over een paar maanden kommer en kwel te voorkomen.

Reinig uw dakgoten / boeiboorden – Het gebruik van een hogedrukreiniger is een geweldige manier om vuil en roet van uw dakgoten en boeiboorden te verwijderen, zorg er alleen voor dat u deze niet op de hoogste druk hebt ingesteld. Het is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw dakgoten en afvoerleidingen schoon en vrij zijn, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dakgoten de zondvloed aankunnen wanneer het slechte weer en de regenbuien het land treffen.

Reinig uw opritten en trottoirs onder hoge druk – De herfstmaanden zijn een goed moment om uw opritten, trottoirs en terrasoppervlak onder druk te wassen voordat het weer bitter en koud wordt, zodat de machine optimaal kan werken en de beste reinigingsresultaten kan bieden.

Verwijder de roest van uw poorten – Roest kan een groot probleem veroorzaken tijdens de nattere en koudere maanden, dus hoe meer u kunt verwijderen voordat deze tijd nadert, hoe beter. Er zijn veel reinigingsproducten die niet alleen kunnen helpen om roest te behandelen, maar ook te voorkomen, maar normaal gesproken kunt u de meeste soorten roest verwijderen door goed te wrijven en vervolgens grondig onder hoge druk te wassen, vergeet niet om het daarna te behandelen met een van de vele roestwerende chemicaliĆ«n op de markt.

Verzamel de bladeren en tuinrommel – De bladeren van de herfst en het vuil en vuil van de afgelopen maanden moeten goed worden opgeruimd voordat de winter eindelijk nadert, wat betekent dat er nog een taak is die u niet hoeft te doen als het echt koud wordt het einde van het jaar.

Reinig uw ramen en deuren – Het schoonmaken van uw ramen in de late herfst en vroege winter is niet de meest plezierige tijd om deze taak uit te voeren, dus probeer ervoor te zorgen dat u dit voltooid hebt voordat deze maanden aanbreken. Geef ze een goede poetsbeurt en hopelijk, je zou in staat moeten zijn om weg te komen zonder ze een paar maanden volledig opnieuw schoon te maken, zelfs als je ze een snelle wasbeurt moet geven als het weer het toelaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post 9 Verbazingwekkende Hijama-voordelen in de islam
Next post Verschillende soorten garanties verkrijgbaar bij gerenommeerde taxidiensten