Trending Tags

Reserveer vooraf uw luchthaven taxi transfer

 

Er zijn een paar belangrijke feiten waarmee u rekening moet houden voordat u uw luchthaventransfer boekt. Het vooraf plannen van uw taxitransfer kan u veel stress, tijd en moeite besparen die inherent zijn aan gereserveerde transfers. Als u net een vreemd land binnenkomt; Taxi’s hebben meestal geen meters en chauffeurs willen de rit meestal vooraf betalen. Bovendien? Ze kunnen zeer schandalige prijzen hebben. In de meeste gevallen duurt de reis niet lang, maar het tarief is duur.

Ik heb veel gereisd op het Aziatische continent. Ik ben in plaatsen als Thailand, Laos en Vietnam geweest en ontdekte dat de prijs die ik betaalde om een taxi te nemen tot 5 keer zo hoog was als de prijs die ik aan een lokale bewoner vroeg. Als je net bent aangekomen op een buitenlandse luchthaven die er erg moe en chaotisch uitziet, kun je ten prooi vallen aan gewetenloze taxichauffeurs die je situatie gebruiken om je lastig te vallen.

Nadelen van het niet gebruiken van een vooraf geboekte taxi

Ik spreek uit ervaring, ik heb jaren geleden hetzelfde meegemaakt. Ik kan me levendig herinneren wat er gebeurde toen ik in Beijing reisde. Hon Soi Square om precies te zijn. Tot mijn verbazing had ik bijna vijf keer het tarief moeten betalen. Misschien kwam dit door mijn aard. De meeste taxichauffeurs zullen je stiekem boek een luchthaventaxi in een taxi zetten vanwege je vermoeidheid. U kunt het gemakkelijk eens zijn met hun buitensporige en belachelijke tarieven. Misschien heb je echt een koud bad nodig om aan de brandende hitte te ontsnappen.

Ik moet zeggen dat deze ervaring niet echt goedkoop is. De taxichauffeur die ik had ingehuurd, stemde ermee in me te brengen waar ik heen ging, maar hij nam me alleen mee door steegjes en steegjes om de exorbitante tarieven te rechtvaardigen. Nadat ik daar een paar weken had doorgebracht, ontdekte ik dat de taxichauffeur die route had genomen om de reis echt ver te laten lijken. Als u overweegt een budget te volgen; Dit kan rampzalig zijn omdat het uw verblijf echt kan verkorten of u kan dwingen om in een inferieur hotel te verblijven.

Je kunt dus leren van mijn ervaring. Ik moet van tevoren via internet een luchthaventransfer boeken om te voorkomen dat ik daarheen ga. Dit is mij niet zomaar overkomen. Sterker nog, het overkwam mijn vrienden ook. Mijn vriend in Vietnam ging uiteindelijk naar een ander deel van de stad vanwege de communicatiebarrière tussen hem en zijn taxichauffeur. Hij had de ritprijs al betaald en de chauffeur aarzelde om hem terug te geven. Dit is het geval. De taxichauffeur dumpte hem naast Phu My Hung. Hij gooide zijn bagage naar buiten en ging er met het geld vandoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post 5 plaatsen om een professionele huisschilder te vinden
Next post Vier manieren om een digitale fotolijst te gebruiken in een spreekkamer