Trending Tags

Selecteer de beste voor uw hoofd Motorhelmen

Bij motorongevallen kan een helm het enige verschil zijn tussen leven en dood. Bijna elke dag komt er een nieuw helmmerk op de markt, maar het enige merk dat niet alleen qua veiligheid, maar ook qua uiterlijk en design boven de rest uitsteekt. Het draagt ​​de merkkracht onder de motorgemeenschap zoals een Porsche binnen de formule 1 draagt. Het is niet alleen een helm, maar nog veel meer!

Hoewel relatief nieuw op de markt, is jethelm in korte tijd toch uitgegroeid tot een van de meest krachtige en stijlvolle merken. Met een prijskaartje en de vele faciliteiten die het biedt, is het relatief goedkoop in vergelijking met zijn tegenhangers. Verkrijgbaar met een prijskaartje heeft het een cultstatus bereikt onder de jonge motorrijders.

Het stijlstatement dat ze dragen is te danken aan de selectie van een breed scala aan oogverblindende kleuren die het een stijlvolle uitstraling geven, samen met het macho-instinct. De ventilatieopening is afgewerkt met chroom en geeft hem een ​​killer look en zorgt tevens voor een goede ventilatie. De graphics zijn helder en hip en dragen bij aan het imago.

Het geluidsniveau is erg laag, afgezien van een zacht sissend geluid, maar vergeleken met alle functies die het biedt, kan het zeker over het hoofd worden gezien. De strakke pasvorm helpt de turbulentie te verminderen met maar liefst 60 decibel! Aangezien bijna alle motorrijders oorlogsoordoppen gebruiken, zullen ze daarom relatief laag lijken in vergelijking met andere helmen!

Het vizier is afgewerkt met Iridium en is voorzien van een hefboommechanisme dat redelijk goed is, maar bij hoge snelheden veroorzaakt het grote problemen omdat het de neiging heeft onverwachts te vertrekken. Dit is slechts een grote fout die verband houdt met de Icon. Hoewel het in alle topmodellen is gecorrigeerd, zijn de lagere modellen er nog steeds van verstoken!

De helm is relatief licht en daardoor gemakkelijk op te zetten. De pasvorm is uitstekend en is verkrijgbaar in een groot aantal maten. De binnenkant van de helm is uitstekend gedempt en maximaal gewatteerd. Dus volledige bescherming!

De icon-motorhelm is gemaakt van koolstofvezels, het best beschikbare materiaal op de markt, waardoor hij niet alleen lichter is, maar ook veel goedkoper dan de andere beschikbare helmen. De basissamenstelling wordt door het bedrijf zelf gedaan en draagt ​​daarmee bij aan de veiligheid.
Zo geven icon-helmen zeker andere concurrenten een run voor hun geld.

Zo biedt de icoon uitstekende veiligheid met een hoog niveau van kwaliteit, comfort en (het beste deel) hij polijst (de beste in de markt). Dus deze helm is zeker een goede koop die alle luxe biedt tegen relatief lage kosten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post De voordelen van alternatieve nieuwssites
Next post Hoe kies je de juiste maat tafellamp voor je consoletafel?