Trending Tags

Vier manieren om een digitale fotolijst te gebruiken in een spreekkamer

Digitale fotolijsten kunnen heel effectief worden gebruikt in dokterspraktijken, als informatief hulpmiddel, maar ook om zaken te helpen. Hier zijn vier manieren om dat te doen:

Geef voorlichting over nieuwe behandelingen

Geneeskunde is een snelgroeiend en evoluerend veld, en als zodanig worden er altijd nieuwe dingen ontdekt om ons te helpen gezonder te leven. Waarom geen korte info-nuggets over de nieuwste van deze behandelingen en technieken in de wachtkamer? Een digitale fotolijst kan hiervoor de oplossing zijn. U kunt eenvoudig een dia maken met de gewenste informatie erop en deze vervolgens uploaden naar de digitale fotolijst. Op deze manier kunnen patiënten terwijl Tepelklemmen kopen wachten op de hoogte blijven van enkele van de nieuwste gezondheidsonderwerpen die voor hen relevant zijn.

Geef basisgezondheidsadviezen

Sommige gezondheidsadviezen zijn universeel: drink 8 kopjes water per dag, zorg ervoor dat u actief blijft door wandelingen te maken, gezond te eten, enz. Een dokterspraktijk is de perfecte plaats om deze fundamentele, universeel relevante informatie te verstrekken. Mensen die in de wachtkamer van een dokterspraktijk wachtten, lazen deze informatie terwijl deze over een digitale fotolijst flitste.

Geef het schema weer

In elk kantoor dat meer dan één arts heeft, zijn er vaak dagen waarop bepaalde artsen routinematig werken, en dagen dat ze normaal vrij zijn. Waarom zou u in uw diavoorstelling die u maakt voor de digitale fotolijst geen dia plaatsen met de dagen waarop elke arts beschikbaar is? Patiënten zullen dit waarderen omdat ze in één oogopslag kunnen zien welke dagen mogelijk zijn met hun eigen rooster.

Laat babyfoto’s zien!

Elke huisartspraktijk heeft patiënten die jonge moeders zijn, en de meesten zijn zo trots als maar kan op hun pasgeborenen. Waarom laat u uw patiënten niet hun favoriete foto’s van hun kleintjes insturen en een aantal van die foto’s in de diavoorstelling gebruiken? Dit zou helpen om een gemeenschapsgevoel op te bouwen, en moeders en familieleden zouden roze gekieteld zijn als ze hun zoon of dochter op de digitale fotolijst zien als ze binnenkomen voor hun reguliere controle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Reserveer vooraf uw luchthaven taxi transfer
Next post Goedkope elektronica – Doe geen concessies aan kwaliteit bij het online kopen van goedkope elektronica