Trending Tags

Waterboten in jachthavens schoonmaken – overweeg een draagbare platformstrategie

Een van de moeilijkste dingen om te doen in een jachthaven is het schoonmaken van de boot op het water. Soms is het moeilijk om op een pontonboot te werken, en het schoonmaken van de romp wanneer het oppervlak op een negatieve verticale achterhelling staat, kan een nachtmerrie zijn als je over de rand hangt. Praten over pijn en het ontdekken van nieuwe spieren. Oh. Nou, misschien is er een oplossing voor dit alles. Het is logisch en gaat over het gebruik van je hersenen in plaats van je hersenen. Zullen we praten?

Er zijn verschillende bedrijven die draagbare dock- en drijvende platformsystemen maken die erg mooi en gemakkelijk te gebruiken zijn. Een interessant bedrijf genaamd Dock heeft een systeem dat uit stukjes kan worden samengesteld, zoals een Snap-Tite plastic model schoonmaken boot of een Lego-project waarbij elk stuk aan de zijkant aan andere stukken wordt vastgemaakt. Dus als u een jacht van 100 voet bouwt, kunt u uw eigen minidok opzetten en een L-vormig tijdelijk platformdok rond het schip bouwen. – Het voetgedeelte is verticaal.

Daar kunt u aan de overzijde een serviceboot, bijvoorbeeld een pontonboot, aanmeren. U kunt een pontonboot gebruiken om een sectie te slepen en deze als bumper te installeren om het jacht van uw klant te beschermen. Zelfs bij het werken op kleinere schepen werken deze draagbare of semi-permanente doksecties uitstekend vanwege hun modulaire ontwerp en veelzijdigheid. Waarom werk je zo graag op een draagbaar platform? Nou, het ziet er veiliger en professioneler uit voor mij en mijn bemanning, en mensen kunnen je vertellen dat je het menens bent en dat je weet wat je doet.

Elimineer alle stress van het schoonmaken en polijsten van een bootromp in het water met elektrisch gereedschap en wees veilig aan beide kanten van uw detailleringsschip. Het beste van alles: koop gewoon een paar secties en u kunt bijna elke container schoonmaken, en dit nieuwste systeem dat vandaag beschikbaar is, is zeer krachtig en lijkt eeuwig mee te gaan. Veel concurrerende bedrijven maken ze nu en dit is nog een andere optie om op de waterlijn te beginnen en uw bootschoonmaak- en detailleringsbedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Onlangs sprak ik met een heer die gespecialiseerd is in het schoonmaken van scheepsrompen, en hij zei dat hij wenste dat hij deze twee dingen voor zijn bemanning had. al zijn uitrusting. “Als je moe bent van de hele dag buiten zijn, zijn een paar van deze modulaire platforms precies wat je zoekt”, zei hij. Ik ben het ermee eens, en toen ik deze nieuwe tool voor het aanmeren van platforms voor de industrie evalueerde, had ik niet eens gedacht aan een servicebedrijf voor het reinigen van ligplaatsen voor boten. Overweeg dit allemaal en denk erover na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Elektrische scooters voor kinderen – Top 5 redenen om er een te kopen
Next post 9 Verbazingwekkende Hijama-voordelen in de islam